- Svarīgi ir cieši aizspiest mīklas maliņu un likt pīrāgus uz pannas tā, lai aizspiestā mala atrastos pīrāga apakšā, nevis sānu malā.
- Jārauga, lai aizspiežamās malas nebūtu aplipušas ar miltiem, citādi tās neturēsies kopā.
- Ja tomēr mīklas maliņa ir nosmērēta ar miltiem, var samitrināt pirkstus ūdenī un tad viegli novilkt pār miltaino maliņu. Milti pielips pirkstiem, un mīkla atkal būs viegli salipināma.
3 vienkāršas gudrības, lai pīrāgi cepoties nepārplīstu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨













































































