• Vistas kokosriekstu karijs

    Pamatēdieni
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    3. februāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Vistas un kokosriekstu karijs
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Vistas un kokosriekstu karijs
    Sildošām garšvielām bagāts pikants vistas karijs, kura pagatavošana neprasīs ilgāk kā stundu. Baudiet ar vārītiem rīsiem!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    1st

     

    • Sajauc marinādes sastāvdaļas, ar tām ieberzē vistas gabalus un uz 30 minūtēm vai ilgāk noliek iemarinēties.
    • Sīpolu sagriež pusriņķīšos, pannā sakarsētā eļļā apmaisot cep, līdz sabrūnē.
    • Sīpoliem pannā liek klāt marinētos vistas gabalus, apgrozot lēni cep apmēram 10 minūtes.
    • Tomātus sagriež mazos gabaliņos, liek pie vistas un sīpoliem, īsu brīdi cep, uzliekot vāku.
    • Tad lej klāt kokospienu, iemaisa, atkal uzliek vāku un lēni sautē 15–20 minūtes. Iemaisa sakapātas koriandra lapiņas.
    • Klāt var pasniegt rīsus, pārliet ar jogurtu.

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē