• Šobrīd

    weather img

    Rīga 0°C Viegls sniegs, D vējš, 4.63 m/s

    IZPROT TAVAS SĀPES

    Vistas kokosriekstu karijs

    Karijs
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    3. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Vistas un kokosriekstu karijs
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Vistas un kokosriekstu karijs
    Sildošām garšvielām bagāts pikants vistas karijs, kura pagatavošana neprasīs ilgāk kā stundu. Baudiet ar vārītiem rīsiem!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    1st

     

    • Sajauc marinādes sastāvdaļas, ar tām ieberzē vistas gabalus un uz 30 minūtēm vai ilgāk noliek iemarinēties.
    • Sīpolu sagriež pusriņķīšos, pannā sakarsētā eļļā apmaisot cep, līdz sabrūnē.
    • Sīpoliem pannā liek klāt marinētos vistas gabalus, apgrozot lēni cep apmēram 10 minūtes.
    • Tomātus sagriež mazos gabaliņos, liek pie vistas un sīpoliem, īsu brīdi cep, uzliekot vāku.
    • Tad lej klāt kokospienu, iemaisa, atkal uzliek vāku un lēni sautē 15–20 minūtes. Iemaisa sakapātas koriandra lapiņas.
    • Klāt var pasniegt rīsus, pārliet ar jogurtu.

     

     

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+