Fiksie rausīši ar bekonu un sieru

Ātri un vienkārši pagatavojami siera un kūpināta bekona rausīši.
Sāļās uzkodas
IEVAS Receptes
20. augusts

Drukāt

Saglabāt

Foto: No žurnāla IEVAS Receptes arhīva
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
15m
Pagatavošana
15m
Kopējais laiks
30m
1 vērtējums
5/5

Ja ledusskapī ir saglabājusies kārtainā rauga mīkla un kāda no pārējām sastāvdaļām, rausīši ir gatavi ātri.

Mīklas plāksnītes atlaidina, parullē nedaudz platākas un garākas, pārklāj ar bekona šķēlītēm, virsū uzklāj siera šķēlītes, gar garajām malām atstājot nelielas brīvas josliņas.

Tālāko josliņu pārsmērē ar sakultu olu, sākot no tuvākās, mīklu ar pildījumu satin ruletē, pārsmērēto maliņu piespiežot klāt. Ruleti sagriež 6–7 gabalos, liek uz cepampapīra pannā, pārsmērē ar olu, pārkaisa sāli un piparus, 220 grādu temperatūrā krāsnī izcep.

Rausīšus var gatavot, arī ietinot tikai bekonu vai tikai sieru.

 

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs