Fiksie rausīši ar bekonu un sieru

Sāļās uzkodas
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
4. maijs
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Fiksie rausīši ar bekonu un sieru
Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Fiksie rausīši ar bekonu un sieru
Ātri un vienkārši pagatavojami siera un kūpināta bekona rausīši. Kalpos kā uzkoda svētku galdā vai našķis, ko paņemt līdzi pastaigā vai pārgājienā.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
15m
Pagatavošana
15m
Kopējais laiks
30m
1 vērtējums
5/5

Ja ledusskapī ir saglabājusies kārtainā rauga mīkla un kāda no pārējām sastāvdaļām, rausīši ir gatavi ātri.

Mīklas plāksnītes atlaidina, parullē nedaudz platākas un garākas, pārklāj ar bekona šķēlītēm, virsū uzklāj siera šķēlītes, gar garajām malām atstājot nelielas brīvas josliņas.

Tālāko josliņu pārsmērē ar sakultu olu, sākot no tuvākās, mīklu ar pildījumu satin ruletē, pārsmērēto maliņu piespiežot klāt. Ruleti sagriež 6–7 gabalos, liek uz cepampapīra pannā, pārsmērē ar olu, pārkaisa sāli un piparus, 220 grādu temperatūrā krāsnī izcep.

Rausīšus var gatavot, arī ietinot tikai bekonu vai tikai sieru.

 

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+