Pasta ar vistas fileju un Parmas sieru

15. marts, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Pasta ar vistas fileju un Parmas sieru recepte
Pasta ar vistas fileju un Parmas sieru recepte
Šādi gatavojot, ēdiens nezaudē uzturvērtības, tā pagatavošanai nepieciešams maz taukvielu, turklāt šāda maltīte ir īsti piemērota darbdienu vakariem vai brīvdienām, kad gatavošanai negribas tērēt daudz laika.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Pagatavošana
20m

PADOMI un IETEIKUMI!

  • Lai makaroni nezaudētu savu kvalitāti, tos liek verdošā ūdenī. Tam noteikti jāpievieno sāls un mazliet labas olīveļļas. Vārīšanās ilgums atkarīgs no izstrādājuma veida. Svarīgi nepārvārīt!
  • Vistas filejai var pievienot jebko: gabalos sagrieztus tomātus, šķēlēs sagrieztus cukīni, strēmelēs sagrieztu papriku, šķēlēs sagrieztus vai sakapātus sīpolus, veselas vai šķēlēs sagrieztas sēnes, veselas jaunas kukurūzas vālītes.
  • Gaļu pirms cepšanas var aromatizēt ar sakapātiem ķiplokiem, citrona sulu, ierīvēt ar kardamona pāksti un garšvielām - piemēram, ar kariju vai nedaudz kurkumas (krāsai).
  • Gatavojot vistas un dārzeņu sacepumu austrumnieku gaumē, saldā krējuma vietā pievieno medu, ingveru, citronu sulu. Šajā gadījumā labāk izmantot vokpannu.

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+