Ja meklē gardu un vienkāršu veidu, kā pagatavot lasi, šī recepte ir tieši tev! Mājās gatavotas laša kotletes ir lieliska alternatīva ierastajiem zivju ēdieniem – tās ir sulīgas, aromātiskas un viegli pagatavojamas. Ideāli piemērotas gan vieglām pusdienām, gan sātīgām vakariņām.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sastāvdaļas:
200 g svaigas laša filejas
1 ēdamkarote citrona sulas
1 ola
1/2 tējkarotes sāls
½ glāzes rīvmaizes
1 ēdamkarote sakapātu pētersīļu
1/4 glāzes smalki sakapāta sīpola
2 ēdamkarotes eļļas cepšanai
1/4 tējkarotes maltu melno piparu
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!