• Citrusaugļos un rozā piparos marinēts lasis 

    Pamatēdieni
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    9. jūnijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Citrusaugļos un rozā piparos marinēts lasis
    Foto: Ieva Andersone
    Citrusaugļos un rozā piparos marinēts lasis
    Pagatavo šo nākamajos svētkos, ciemiņi būs sajūsmā! Recepte brīnišķīgi gardam, elegantam marinētajam lasim.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas

    4 personām

    • Notīra laša fileju un izņem asakas.

    • Uz ļoti smalkas rīves norīvē miziņu citroniem un apelsīniem, neskarot balto daļu, kas zem mizas.

    • Sajauc cukuru, sāli, citrusaugļu mizas, sadrupinātus rozā piparus un vaniļas sēklas. Saspaida, lai cukura un sāls maisījums uzsūc citrusaugļu sulu un aromātu.

    • Traukā ieber daļu no maisījuma, ieliek laša fileju ar ādu uz leju un pārklāj ar atlikušo maisījumu.

    • Nosedz trauku ar vāku un liek ledusskapī uz 12 stundām.

    • Kad lasis iemarinējies, to nomazgā aukstā, tekošā ūdenī, pēc tam nosusina ar papīra dvieli.

    • Sajauc svaigo sieru un mārrutkus, sakuļ, līdz krēms viendabīgs. Pēc garšas var pievienot sāli un piparus.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē