• VIDEO: Navaļnija sieva satricina pasauli: Mēs zinām, par ko tieši Putins nogalināja Alekseju

    Krievijas agresija
    Marta Kalniņa
    19. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Aleksejs un Jūlija Navaļniji.
    Foto: Instagram
    Aleksejs un Jūlija Navaļniji.
    «Es turpināšu Alekseja Navaļnija iesākto lietu. Turpināšu cīnīties par mūsu valsti. Es aicinu nostāties man blakus,» šodien video paziņojumā sacīja Krievijas cietumā mirušā varas opozicionāra Alekseja Navaļnija sieva Jūlija.

    «Šodien es pirmo reizi gribu vērsties pie jums. Manā vietā bija jābūt citam cilvēkam, taču šo cilvēku nogalināja Vladimirs Putins,» tā savu video uzrunu uzsāk Navaļnija sieva. «Putins vēlējās nogalināt ne tikai Alekseju Navaļniju, bet gan mūsu cerības, mūsu brīvību, mūs nākotni. Mēs konkrēti zinām, par ko Putins pirms trim dienām nogalināja Alekseju Navaļniju. Mēs drīz jums  to izstāstīsim,» sola viņa. «Galvenais, ko mēs varam darīt Alekseja un sevis dēļ – turpināt cīnīties,» atgādina viņa.

    «Es aicinu dalīt ne tikai sāpes un bezgalīgas bēdas, kas mūs ierāvušas sevī un nelaiž vaļā, bet arī dalīt ar mani dusmas un naidu pret tiem, kas uzdrošinājās nogalināt mūsu nākotni,» valdot asaras, turpina Navaļnija atraitne, «es gribu jūs uzrunāt ar Alekseja vārdiem – nav kauns izdarīt maz, kauns ir nedarīt neko. Kauns ir ļaut sevi iebiedēt.»

    «Cīnieties un nebaidieties. Es nebaidos, un jūs nebaidieties,» noslēgumā saka Jūlija un atgādina Alekseja Navaļnija pēdējo uzrunu ikvienam, kurš nav mierā ar pastāvošās varas ļaunumu Krievijā.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē