• VIDEO: Krievijas TV bezkaunīgi draud pievākt Daugavpili. Viņus tas uzjautrina!

    Aktuāli
    Marta Kalniņa
    8. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Aktrises Marijas Aronovas "joks" par Daugavpili tika novērtēts godam...
    Foto: Ekrānuzņēmums
    Aktrises Marijas Aronovas "joks" par Daugavpili tika novērtēts godam...
    Karš Ukrainā Krievijas iedzīvotāju noskaņojumu nebūt nemaitā. Viņi par to publiski iesmej un pat dod mājienu, ka varētu pievākt arī Daugavpili.

    Kremļa propaganda kopš kara uzsākšanas Ukrainā aizvien uzņem apgriezienus. Lai stiprinātu Krievijas iedzīvotāju varenības un taisnības sajūtu par notiekošo, šīs tēmas tiek kultivētas visur – pat ģimenes seriālos.   

    Nupat Krievijas TV kanālā TNT nonācis jaunais seriāls «Svētki», kas jau iekarojis lielu popularitāti valstī, lai gan daudzi atzīst – pilnmetrāžas filma ar šiem varoņiem bijusi labāka, un joki esot diezgan primitīvi.Seriāla galvenie varoņi Pižovi ir tipiska krievu ģimene, kas dzīvo nelielā pilsētiņā Krievijas vidienē. Katrā sērijā Pižovi – vecāki un divas viņu pieaugušās meitas – svin dažādus svētkus. Ģimenes pavarda sargātāju un universitātes pasniedzēju Nataļju spēlē populārā Krievijas aktrise Marija Aronova. Ģimenes galva Viktors, kuru tēlo aktieris Vitālijs Hajevs, ir izbijis armijnieks.

    Vienā no seriāla epizodēm notiek ikdienišķa saruna starp Pižoviem – vīru un sievu. Marija Aronova ar adīkli rokā pukojas, ka vīrs viņai nepievērš uzmanību, un piedāvā uzspēlēt spēli. «Kādu spēli?» jautā aktieris Hajevs. «Pagaidām «Pilsētas»!» paziņo Aronova. Kad Aronova izteiksmīgi izrunā vārdu Daugavpils, viņas seriāla vīrs aizrāda: «Var saukt tikai mūsējās!» Un Aronovas varone tūdaļ atbild:

    «Klausies, tagad ir tādi laiki – šodien nav mūsu, bet…».

    Šis _smalkais_ seriālā izteiktais mājiens tika pamanīts arī tiktokeru vidū, un novērtēts kā visnotaļ izdevies joks. «Doņecka!» steidza piebilst kāda dāma. «Un drīz arī Dņipro,» piebilda cits «TikTok» lietotājs un pievienoja sarakstu arī ar Lietuvas pilsētām, kuras viņaprāt būtu šajā kontekstā iederējušās – Dusetas, Druskiniki, Dūkšta…

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē