• Uzsāk kampaņu «#CallRussia» – četrdesmit miljoni telefona zvanu, lai izbeigtu karu

    Karš
    Santa.lv
    Santa.lv
    23. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Uzsākta informatīvā kampaņa, kas ļaus krievvalodīgajiem brīvprātīgajiem visā pasaulē personīgi sazināties ar 40 miljoniem Krievijas iedzīvotāju, zvanot uz viņu tālruņa numuriem, lai izbeigtu karu Ukrainā.

    Viļņā uzsāktajai iniciatīvai #CallRussia ir skaidrs mērķis: ar visā pasaulē dzīvojošās krievu diasporas palīdzību sniegt Krievijas iedzīvotājiem faktus par Vladimira Putina režīma uzbrukumu Ukrainai, tādējādi apejot Kremļa propagandu un Krievijas varas iestāžu veikto objektīvās informācijas blokādi.

    Globālais tehnoloģiju, reklāmas un komunikāciju profesionāļu tīkls projekta #CallRussia ietvaros ir apkopojis datubāzi ar 40 miljoniem Krievijas tālruņu numuru un izveidojis tehnoloģiju platformu, kas ģenerēs nejaušu šādu numuru sastādīšanu.

    #CallRussia iniciatori ir pārliecināti, ka dažādu pasaules valstu krievvalodīgajiem iedzīvotājiem šobrīd ir steidzami jāpievienojas kampaņai, un, veicot vismaz vienu zvanu, jācenšas izlauzties cauri Krievijā pieaugošajai informācijas blokādei, tādējādi mēģinot kopīgi stāties pretī Krievijas valsts propagandai.

    “Laikā, kad Vladimirs Putins biedē Ukrainu un bloķē informācijas avotus, kas varētu atmaskot viņa melus, #CallRussia savienos ārzemēs dzīvojošos krievus ar Krievijas iedzīvotājiem viņu dzīves svarīgākajā sarunā,” paziņojis viens no #CallRussia iniciatoriem, reklāmas speciālists no Viļņas Pauļus Senūta (Paulius Senūta).

    “Viens zvans Putina agresīvo propagandu neuzvarēs, bet 40 miljoni gan. Tikai patiesību zinoši un līdzjūtīgi krievu cilvēki spēs stāties pretī Putina meliem un pielikt punktu šim karam.”

    Katram brīvprātīgajam kampaņas mājas lapas CallRussia.org programma automātiski ģenerēs individuālus Krievijas iedzīvotāju telefona numurus. Tāpat brīvprātīgajiem tiks sniegti padomi, kā veidot mierīgu, līdzsvarotu sarunu ar mērķi pārvarēt dezinformāciju.

    “#CallRussia — tā ir lielākā un nozīmīgākā decentralizētā telefona numuru datubāze vēsturē, jo mēs uzskatām: Vladimiru Putinu tagad var apturēt tikai Krievijas iedzīvotāji. Tikai patiesība var apturēt slepkavošanu,” piebildis Senūta.

    “Putins melo Krievijas iedzīvotājiem par to, kur viņu dēli tiek sūtīti nāvē un kādas zvērības tiek pastrādātas viņa vārdā. #CallRussia — tā ir informatīva kampaņa, kas var apiet Putina propagandas mašīnu un sniegt pārbaudītus faktus, dodot iespēju godprātīgiem Krievijas iedzīvotājiem pretoties un bruģēt ceļu mieram. Pasaule uz viņiem paļaujas.”

    Lai iegūtu vairāk informācijas, apmeklējiet CallRussia.org un sekojiet tēmturim #CallRussia sociālajos tīklos Twitter, Facebook un Instagram.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē