• Šogad Rīgas praids notiks no 29.maija līdz 4.jūnijam

    Sabiedrība
    Ziņu aģentūra LETA
    15. februāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Iestājoties par iekļaujošu un līdztiesīgu Latvijas sabiedrību, šogad Rīgas praids notiks no 29.maija līdz 4.jūnijam, aģentūru LETA informēja LGBT un viņu draugu apvienības «Mozaīka» pārstāvis Kaspars Zālītis.

    «Riga Pride» nedēļas laikā norisināsies desmitiem dažādu pasākumu, tostarp Dažādības un iekļaušanas forums, starptautiska cilvēktiesībām un demokrātijai veltīta konference ar dažādu nozaru ekspertu dalību, dažādas diskusijas, darbnīcas, izstādes, kino seansi un koncerti.

    Praida nedēļa noslēgsies 3.jūnijā ar lielo gājienu, kas Rīgas ielās kopā pulcēs tūkstošiem cilvēku. Gājiens noslēgsies ar svētku koncertu, kurā uzstāsies Latvijas mūziķi. Savukārt līdz šim grandiozākā noslēguma ballīte pirmo reizi norisināsies Praida kvartālā «Briānija».

    «Riga Pride» organizē LGBT un viņu draugu apvienība «Mozaīka», sadarbībā ar «Active Rainbow», Latvijas Dažādības hartu, bāru «Skapis», kvartālu «Briānija» un daudzām citām nevalstiskajām organizācijām, kultūrvietām, uzņēmumiem, starptautiskajām institūcijām.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē