• Rosļikovs: Grevcovas lietu izvērtējušā tiesneša lēmumu apšaubīt ir diezgan sarežģīti

    Politika
    Ziņu aģentūra LETA
    15. marts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: LETA
    Saeimas deputātes Glorijas Grevcovas («Stabilitātei») lietu izvērtējušā tiesneša lēmumu apšaubīt ir diezgan sarežģīti, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā «Rīta panorāma» atzina partijas «Stabilitātei!» Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Aleksejs Rosļikovs.

    Vērtējot tiesas piespriesto sodu Grevcovai, Rosļikovs norādīja, ka tiesnesis, kurš vērtēja partijas biedres lietu, ir ļoti objektīvs. 

    «Absolūti visi advokāti saka, ka tas ir ļoti augstas kompetences profesionālis. Līdz ar to apšaubīt viņa lēmumu ir diezgan sarežģīti,» sacīja politiķis, gan piebilstot, ka, ja Grevcova turpinās tiesvedību, partija viņu noteikti atbalstīs.

    Jautāts, vai Grevcovai nebūtu jānoliek deputātes mandāts, Rosļikovs uzsvēra, ka, viņaprāt, Grevcovai būtu svarīgi sev saprast, kur viņa atrodas un kādus solījumus viņa deva saviem vēlētājiem. «Ja vēlētājs uzskata, ka viņai ir tiesības turpināt cīnīties par savu taisnīgumu, tad viņa var turpināt to darīt,» teica politiķis, piebilstot, ka šodien frakcijā ar Gravcovu tiks pārrunāts jautājums par tiesvedību.

    Kā ziņots, Rīgas pilsētas tiesa Pārdaugava Grevcovai, kura apsūdzēta par nepatiesu ziņu sniegšanu Centrālajai vēlēšanu komisijai, piespriedusi sabiedrisko darbu 160 stundu apmērā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē