• Rinkēvičs: Jāturpina izolēt Krieviju starptautiskajās organizācijās

    Karš
    Ziņu aģentūra LETA
    21. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Ir jāturpina izolēt Krieviju starptautiskajās organizācijās un jāatbalsta koordinēti mehānismi tās saukšanai pie atbildības par pastrādātajiem noziegumiem, šodien tikšanās laikā ar Kanādas premjerministra īpašo sūtni Eiropas Savienībā un Eiropā Stefanu Dionu sacīja Latvijas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (JV).

    Rinkēvičs ar Dionu tikās, lai pārrunātu valstu divpusējo sadarbību drošībā un ekonomikā, kā arī aktuālo starptautisko situāciju.

    Tikšanās laikā Rinkēvičs uzsvēra, ka «pašlaik ir būtisks visa veida atbalsts Ukrainai, tostarp humānās palīdzības un rekonstrukcijas jomā, kur redzam potenciālu kopīgiem attīstības sadarbības projektiem ar Kanādu».

    Ārlietu ministrs augstu novērtēja Latvijas un Kanādas ciešās attiecības drošības un aizsardzības jomā, un pateicās par Kanādas nozīmīgo ieguldījumu Baltijas valstu un jo īpaši Latvijas drošības stiprināšanā, kā arī akcentēja Latvijas gatavību turpināt sniegt atbalstu palielinātai sabiedroto spēku klātbūtnei Latvijā.

    Kanādas īpašais sūtnis Dions ieradies Latvijā divu dienu vizītē, lai piedalītos Rīgas konferences pasākumos 20. un 21.oktobrī.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē