• Prognozē sīvas kaujas Kijivas apkaimē

    Karš
    LETA--UKRAINSKA PRAVDA
    31. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Attēlam ir ilustratīva nozīme
    Foto: Unsplash
    Attēlam ir ilustratīva nozīme
    Tuvāko dienu laikā Kijivas pievārtē iespējamas sīvas kaujas, liecina ceturtdien publicētais Lielbritānijas Aizsardzības ministrijas izlūkošanas apskats par situāciju Ukrainas frontē.

    «Krievijas spēki turpina noturēt pozīcijas uz austrumiem un rietumiem no Kijivas, lai gan ierobežots skaits vienību ir atvilktas. Tuvāko dienu laikā piepilsētās, visticamāk, notiks sīvas kaujas,» lasāms britu ekspertu sagatavotajā ziņojumā.

    Tāpat Lielbritānijas Aizsardzības ministrija norāda, ka, neskatoties uz Krievijas paziņojumiem par militārās aktivitātes samazināšanu Černihivā, artilērijas apšaudes un raķešu triecieni pilsētai turpinās.

    Smagas kaujas turpinās Mariupolē, kas ir būtisks Krievijas karaspēka mērķis, tomēr pilsētas centru joprojām kontrolē Ukrainas spēki, piebilsts apskatā.

    Trešdienas apskatā Lielbritānijas Aizsardzības ministrija norādīja, ka Krievija ar paziņojumu par koncentrēšanos uz Luhanskas un Doneckas apgabalu «atbrīvošanu» netieši atzīst savu nespēju uzturēt uzbrukumu vairāk nekā vienā būtiskā virzienā.

    Karš Ukrainā

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē