• Pasaules hokeja čempionāta biļetes varēs iegādāties no 15.oktobra

    Sabiedrība
    Ziņu aģentūra LETA
    13. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Attēlam ir ilustratīva nozīme
    Foto: IIHF
    Attēlam ir ilustratīva nozīme
    Pieteikšanās biļešu izlozei uz Latvijas izlases spēlēm 2023.gada pasaules hokeja čempionātā, kas norisināsies Rīgā, ir noslēgusies, un biļetes varēs iegādāties no 15.oktobra, ziņo sacensību organizatori.

    Jau ziņots, ka trešdien pusnaktī noslēdzās pieteikšanās biļešu izlozei.

    Pēc izlozes beigām uzvarētāji tiks informēti par iespēju iegādāties dienas biļetes. Visiem laimētājiem tiks nosūtīts paziņojums par laimestu, kā arī praktiska informācija par biļešu iegādi.

    Pēc iegādes perioda atlikušās dienas biļetes nonāks publiskajā pārdošanā.

    Laimētājiem, kas ieguvuši tiesības iegādāties biļetes uz spēlēm Rīgā, pirkums būs jāveic laika posmā no 15.oktobra līdz 27.oktobrim.

    Visi, kas būs reģistrējušies izlozei, bet nebūs laimējuši iespēju iegādāties biļetes, varēs iegādāties atlikušās dienas biļetes vēlāk – laika periodā no 28.oktobra līdz 4.novembrim.

    Atlikušās dienas biļetes uz spēlēm Rīgā nonāks brīvajā tirdzniecībā no 10.novembra, bet biļešu tirdzniecība uz atsevišķām spēlēm sāksies 2023.gada sākumā.

    Latvijas izlases spēļu dienu biļešu cenas svārstās no 140 līdz 325 eiro atkarībā no spēļu dienas un kategorijas. Savukārt atsevišķu spēļu biļešu cenas uz Latvijas izlases mačiem ir no 89 līdz 135 eiro, kā arī vēlāk būs pieejamas stāvvietas, kuru cena būs 30 eiro.

    Somijas pilsētā Tamperē, kas kopā ar Latviju uzņems čempionātu, biļešu izloze, saziņa ar pretendentiem un biļešu iegāde noritēs no 17.oktobra līdz 11.novembrim, bet 21.novembrī plānots sākt atlikušo dienas biļešu publisko pārdošanu.

    Pasaules čempionāts norisinās gan Latvijā, gan Somijas pilsētā Tamperē, tādēļ biļešu izloze notiek atsevišķi. Tamperes izlozē var pieteikties uz visām sacensību dienām, sākot ar apakšgrupu mačiem un beidzot ar fināla dienu. Savukārt uz Rīgas apakšgrupas spēlēm izlozē laimētās dienas biļetes varēs nopirkt tikai uz tām dienām, kurās norisināsies Latvijas izlases spēles.

    Rīgā norisināsies vienas grupas spēles, kurās spēkus mēros Kanāda, Čehija, Šveice, Slovākija, Latvija, Norvēģija, Kazahstāna un Slovēnija, kā arī divi ceturtdaļfināla mači.

    Pasaules čempionāts hokejā Rīgā un Tamperē 2023.gadā notiks no 12. līdz 21.maijam.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē