• Lielisks jaunums senioriem! Kā pieteikt pastnieku mājās?

    Ziņas senioriem
    Santa.lv
    Santa.lv
    23. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Tā ir iespēja saņemt pasta un finanšu pakalpojumus, neizejot no savas dzīvesvietas. Un šo pakalpojumu sācis nodrošināt Latvijas Pasts.

    Tagad cilvēkiem mājās ir iespējams saņemt tos pašus pakalpojumus, kas pieejami pasta nodaļā, un tie ir: sūtījumu nosūtīšana un saņemšana, preses izdevumu abonēšana, finanšu pakalpojumi, tai skaitā naudas pārvedums, komunālo un citu rēķinu apmaksa, pastmarku, aplokšņu un atklātņu iegāde.

    Pastnieku mājās Latvijas Pasts piedāvā bez maksas visiem iedzīvotājiem, kuri dzīvo ārpus valstspilsētām un novadu administratīvajiem centriem (jāmaksā tikai par pašu pakalpojumu).

    Tas nozīmē, ka minētajās teritorijās dzīvojošie var pieteikt bezmaksas pastnieka vizīti dzīvesvietā neatkarīgi no pasta nodaļas tuvuma.

    Pieteikt pastnieku mājās var gan darbdienās laikā no plkst. 8 līdz 20, gan brīvdienās no plkst. 9 līdz 17, zvanot uz klientu atbalsta tālruni 27008001, kā arī rakstot uz e-pastu [email protected]. Zvans no mobilā tālruņa uz klientu atbalsta tālruni ir bez maksas. Pastnieks ieradīsies nākamajā darbdienā, savukārt finanšu pakalpojumu sniegšanai – vienas līdz triju darbdienu laikā. Valstspilsētās un novadu centros dzīvojušie pastnieku uz mājām var izsaukt par 4,99 eiro.

     

    Projektu «Ziņas senioriem» finansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par «Ziņas senioriem» saturu atbild «Žurnāls Santa». 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē