• «Latvijas pasts» aicina konkursā izvēlēties labāko pastnieku

    Aktuāli
    Ziņu aģentūra LETA
    9. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    VAS «Latvijas pasts» aicina katrā Latvijas reģionā balsot par labāko 2023.gada pastnieku un pasta nodaļas operatoru, informē «Latvijas pasts» pārstāvji.

    Labākais 2023.gada pastnieks un pasta nodaļas operators konkursa «Mans pastnieks» laikā kā tiks noskaidrots katrā Latvijas reģionā – Kurzemē, Latgalē, Vidzemē, Zemgalē un Rīgā.

    Uzņēmuma pārstāvji norāda, ka šogad balsot par labāko pastnieku un pasta nodaļas operatoru iespējams, aizpildot un bez maksas nosūtot drukāto konkursa anketu vai iesniedzot savu balsojumu tiešsaistē – «anketa.pasts.lv».

    Drukātās anketas ar jau apmaksātu piegādi ievietos to iedzīvotāju pastkastītēs, kas iepriekšējā gada laikā abonējuši kādu preses izdevumu.

    «Latvijas pasta» pārstāvji atzīmē, ka balsot konkursa «Mans pastnieks» ietvaros iespējams līdz 2023.gada 10.decembrim. Šī ir 13.reize, kad «Latvijas pasts» organizē konkursu «Mans pastnieks», sniedzot iespēju īpašā veidā pateikties pasta darbiniekiem. «Mans pastnieks 2022» labākā darbinieka nominācijai tika izvirzīti 999 «Latvijas pasta» pastnieki vai pasta operatori, par kuriem tika saņemts vairāk nekā 11 475 klientu anketu.

    «Latvijas pastā» strādā vairāk nekā 2600 darbinieku aptuveni 150 dažādās profesijās, no kuriem būtiskāko daļu – aptuveni 70% – veido pastnieki un pasta nodaļu darbinieki, kas ik darbdienu piegādā abonētos preses izdevumus, vēstules un sīkpakas, apkalpo klientus pasta pakalpojumu sniegšanas vietās un nodrošina dažādus citus pakalpojumus pat vistālākajās lauku viensētās.

    Jau ziņots, ka «Latvijas pasta» apgrozījums pagājušajā gadā bija 100,009 miljoni eiro, kas ir par 5,1% mazāk nekā 2021.gadā, kā arī uzņēmums strādāja ar 2,21 miljona eiro peļņu pretēji zaudējumiem gadu iepriekš.

    «Latvijas pasts» nodrošina pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē