• K. K. fon Stricka villa atklāj deju klubu “Laimīgais pāris”

    Kultūra
    Santa.lv
    Santa.lv
    14. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no Etores Skolas filmas “Balle” (1983)
    K. K. fon Stricka villā 22. aprīlī tiks atklāts deju klubs “Laimīgais pāris”. Tas būs pasākums laimīgajiem pāriem, vientuļniekiem, nedaudz neveiklajiem un ikvienam, kuram gribas dejot, bet nav kur.

    Pasākuma ievadā profesionāli horeogrāfi Elīna un Rūdolfs Gediņi palīdzēs publikai atraisīt kājas un apgūt dažus vieglus dejas pamatelementus. Pēc apmācības sāksies dejas dzīvās mūzikas pavadījumā, par kuru gādās vokāli instrumentālais ansamblis profesora Alda Liepiņa vadībā. Savukārt pēc grupas muzikālo vadību pārņems dīdžejs un turpināsies dejas brīvākā atmosfērā. 

    Deju kluba idejas autori un rīkotāji ir producentu apvienība «Septiņkājis», kuru izveidojuši režisore Una Rozenbauma un producents, K. K. fon Stricka villas vadītājs Mārtiņš Mielavs. Apvienība pagājušajā gada pandēmijas laikā aizsāka deju un vingrošanas projektu «Dienaszagļu rīta rosme».  

    «Pa vienam kaut ko līdzīgu dejai esam apguvuši «Dienaszagļu rīta rosmē». Šī ir iespēja iemācīties dejā balstīties ne tikai uz savām, bet arī partnera kājām. Partneri var ņemt līdzi, sameklēt uz vietas vai vienkārši iztēloties – visi varianti ir vienlīdz laipni aicināti,» raksta režisore Una Rozenbauma. 

    Mākslinieks - Aleksandrs Breže

    Mārtiņš Mielavs atklāj, ka deju kluba izveide K.K. fon Stricka villas plānos jau bijusi kādu laiku, bet dažādu praktisku iemeslu dēļ nebija iespējas to realizēt: «Beidzot šāda iespēja ir, un vēlamies to izmantot «par visiem simts», jo esam pārliecināti par dejas maģisko spēju atraisīt sirdis, uz brīdi likt aizmirst raizes un ļauties priekam. Viens kļūs divi, divi kļūs viens.»

    Pasākums notiks K. K. fon Stricka villā 22. aprīlī plkst. 20:00.

    Biļetes iespējams iegādāties Bezrindas.lv.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē