• Īpašo bērnu māmiņas atklās un iemīlēs sevi

    Aktuāli
    Ziņu aģentūra STATION
    2. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Latvijas bērnu fonds Jelgavā 16.oktobrī pirmo reizi Latvijā uzsāks projektu Jelgavas sievietēm – māmiņām ar īpašajiem bērniņiem.

    Sabiedriski nozīmīgais sociālais projekts «Atklāj un iemīli sevi!» norisināsies divus mēnešus un tā ietvaros sievietēm tiks dota iespēja apmeklēt vairākus radošus un izglītojošus pasākumus, kas vērsti uz fiziskās veselības un labsajūtas uzlabošanu, ar mērķi atklāt sevī esošo potenciālu un iemīlēt sevi no jauna.

    Projekta «Atklāj un iemīli sevi!» svinīgā atklāšana notiks svētdien, 15.oktobrī plkst. 16:00 viesnīcas «Hotel Jelgava ****» Zvanu zālē. Uz svinīgo atklāšanu tiks uzaicinātas visas 10 projekta dalībnieces – Jelgavas īpašo bērniņu māmiņas, kā arī projekta organizēšanā iesaistītie, partneri, atbalstītāji, sponsori un mediji.

    Projekts noslēgsies ar svinīgu labdarības pasākumu 17.decembrī, Ziemassvētku atmosfērā, biedrības «Tuvu» telpās «Branku Brančotavā».

    Divu mēnešu laikā projekta «Atklāj un iemīli sevi!» dalībniecēm ir ieplānota ļoti daudzpusīga programma, tai skaitā sporta klubs «Fitland» piedāvās fizisko aktivitāšu nodarbības, skaistuma kopšanas salons «Skaistuma ēra» veiks vizuālās izmaiņas, Katrīna Kortikova no «Backstage art center» attīstīs dalībnieču dejošanas prasmes, Sandra Jaroša konsultēs par stilu, Diāna Daugaviete un Eva Dambīte konsultēs par uzturu un veselīgu dzīvesveidu, kosmetoloģe Gita Skalberga veiks konsultācijas un sejas procedūras, Brigita Rāviņa vadīs radošās gleznošanas nodarbības un ēterisko eļļu meistarklases, kā arī sajūtu telpu miera un līdzsvara atgūšanai māmiņām kopā ar bērniem.

    Katru nedēļu tiks organizēts arī iedvesmojošs pasākums, kurā projekta «Atklāj un iemīli sevi» dalībnieces un arī pieaicinātie viesi noklausīsies uzņēmēju, pazīstamu personu un Latvijā atpazīstamu sieviešu iedvesmas stāstus.  

    Laikrakstā «Zemgales Ziņas» ik nedēļu tiks publicēta informācija par projekta «Atklāj un iemīli sevi» galvenajiem notikumiem, savukārt žurnālā «Ieva» tiks publicēta informācija par projekta dalībnieču dzīvesstāstiem. Informācija par projekta gaitu tiks regulāri atjaunota arī Latvijas Bērnu fonda Jelgavā Facebook lapā.

    Latvijas bērnu fonda Jelgavā vadītāja Diāna Gailuma stāsta, ka projekta «Atklāj un iemīli sevi!» galvenais mērķis ir pacelt īpašo bērnu māmiņu pašapziņu, palīdzēt viņām izkļūt no upura lomas, kā arī dot izpratni par to, ka sievietei nav jāatsakās no savas dzīves, no karjeras un no tā pienesuma, ko sieviete ar savu potenciālu un zināšanām var dot sabiedrībai. 

    «Bieži vien šīs sievietes nemaz neapzinās, ka viņas nes sevī tik daudz zināšanu, kuras ir ļoti noderīgas daudzām Latvijas ģimenēm. Tādējādi, viens no projekta uzdevumiem būs arī iedrošināt sievietes runāt par savu pieredzi un dalīties ar to. Ņemot vērā projekta dalībnieču dzīves stāstus un notikumus, ar kuriem viņām nācās sastapties, iet cauri un atrisināt, šīm sievietēm ir ļoti liels potenciāls un spēks,» stāsta Diāna Gailuma.  

    Diāna Gailuma ir gandarīta par Jelgavas uzņēmēju un organizāciju atsaucību, atbalstot projektu «Atklāj un iemīli sevi!» gan finansiāli, gan materiāli. «Mēs arvien esam atvērti jaunām iniciatīvām gan šī projekta ietvaros, gan domājot par līdzīgiem Latvijas Bērnu fonda Jelgavā projektiem nākotnē. Uzņēmējiem un organizācijām tā ir iespēja par sevi atgādināt, kā arī pievienot vēl vienu labu darbu savā krājumā,» aicina Diāna Gailuma.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē