• Cēsu pilsētas apkārtnē notiks Nacionālo bruņoto spēku Instruktoru skolas forsētais maršs

    Aktuāli
    Ziņu aģentūra STATION
    13. septembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Trešdien, 13.septembrī, laika posmā no plkst.16.00 līdz plkst.18.00, Nacionālo bruņoto spēku Instruktoru skolas Jaunākā instruktora kursa ietvaros plānots forsētais maršs Cēsu pilsētas apkārtnē.

    Marša laikā tiek attīstītas komandas saliedēšanās un vadības spējas, uzturēta fiziskā sagatavotība, kā arī pārbaudīta kursantu psiholoģiskā noturība. Jaunākā instruktora kursa mērķis ir sniegt nepieciešamās zināšanas un prasmes, lai karavīrs patstāvīgi spētu apmācīt un komandēt nodaļas līmeņa apakšvienību, vai iekļauties vienības sastāvā kopēja uzdevuma izpildē, veicot taktiskus uzdevumus mācībās un pildot kaujas uzdevumus.

    Cēsu pilsētas apkārtnē plānota karavīru un transportlīdzekļu pārvietošanās pa koplietošanas ceļiem diennakts gaišajā laikā. Nacionālie bruņotie spēki aicina iedzīvotājus ar sapratni izturēties pret Nacionālo bruņoto spēku Instruktoru skolas aktivitātēm, kas vērstas uz valsts aizsardzības spēju stiprināšanu.

    Jautājumu vai neskaidrību gadījumā lūgums zvanīt pa tālruni 29198089.

    Operatīvā informācija par NBS Instruktoru skolas aktivitātēm iespēju robežās tiek publicēta Facebook lapā @macibuvadibaspavelnieciba un Instagram lapā @macibuvadibaspavelnieciba.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē