• «airBaltic» atsāks lidojumus Rīga – Liepāja, lai vestu rallija un mūzikas festivāla fanus

    airBaltic
    Santa.lv
    Santa.lv
    22. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka nodrošinās pop-up lidojumus no Rīgas uz Liepāju gan 2024. gada pasaules rallija čempionāta (WRC) posma Latvijā Tet Rally Latvia, gan mūzikas festivāla Summer Sound norises laikā.

    Reisi paredzēti no 11. jūlija līdz 22. jūlijam un no 1. augusta līdz 5. augustam, veicot lidojumus divas reizes nedēļā (uz Liepāju ceturtdienās un sestdienās, bet uz Rīgu pirmdienās un piektdienās). Vienvirziena biļešu cenas ekonomiskajā  un biznesa klasē ir noteiktas attiecīgi 39 EUR un 99 EUR. Ekonomiskajā klasē būs tikai viens papildu pārdošanas līmenis. Biļetes pieejamas vietnē www.airbaltic.com.

    airBaltic prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss): «Par lidojumu atsākšanu uz Liepāju mēs diskutējam jau kopš pandēmijas, un zinām, ka pieprasījums ir, jo daudzi cilvēki vēlas regulāri ceļot starp galvaspilsētu un Latvijas trešo lielāko pilsētu darba, mācību, kultūras un izklaides nolūkos. Esam gandarīti izmantot mūsu jauno pop-up lidojumu konceptu, lai nodrošinātu netraucētu ceļošanu uz šīs vasaras lielākajiem pasākumiem – ralliju un mūzikas festivālu, tādējādi nodrošinot tīkla efektivitāti un uzlabojot savienojamību ar Rīgu un arī citām valstīm.»

    «Turklāt airBaltic ar Liepāju ir cieša saistība, jo šeit atrodas airBaltic Pilotu Akadēmijas bāze, tehniskais angārs un birojs. Mēs ar nepacietību gaidām iespēju ieviest vairāk pop-up lidojumu visa gada garumā – gan uz lieliem pasākumiem, gan jauniem un aizraujošiem galamērķiem,» piebilda Gauss.

    Kā ziņots iepriekš, airBaltic veiks arī pop-up lidojumus no Rīgas uz Ostravu Čehijā Latvijas vīriešu hokeja izlases spēļu laikā 2024. gada pasaules čempionātā hokejā.

    Lidojumus paredzēts veikt 11., 13., 17., 20. un 22. maijā. Biļetes vēl ir iespējams iegādāties.

    Plānots, ka lidojumi starp Rīgu un Liepāju ilgs 45 minūtes.

    Lidojumi tiks veikti ar Airbus A220–300 lidmašīnu, kas šobrīd ir vienas no efektīvākajām komerciālajām lidmašīnām pasaulē. A220–300 nodrošina izcilu lidojuma pieredzi ar tādām priekšrocībām pasažieriem kā platāki sēdekļi, lielāki logi un vairāk vietas rokas bagāžai. Tā uzrāda labāku vispārējo veiktspēju, degvielas ekonomiju un nodrošina ērtības gan pasažieriem, gan apkalpei.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē