• Aicina bērnus uz bezmaksas pasākumiem par kosmosa tematiku

    Aktuāli
    Santa.lv
    Santa.lv
    6. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    IKEA nonākusi jaunā kolekcija bērniem, kas tapusi iedvesmojoties no kosmosa tematikas. Kolekcija izstrādāta radošās darbnīcās kopā ar bērniem, iedvesmu smeļoties no viņu zināšanām un vēlmes par kosmosu uzzināt arvien vairāk. Tajā iekļautas preces radošumam, iztēlei un rotaļām, ļaujot uz mājām un sadzīvi palūkoties ar bērna acīm – caur spēli.

    Idejas jaunās «Aftonsparv» kolekcijas pamatā radās sadarbībā ar jaunajiem kosmosa entuziastiem – pulciņu trīs līdz septiņus gadus veciem bērniem, kuri tika aicināti uz virkni radošo darbnīcu. Ņemot vērā, ka bērni lieliski zina, kas viņiem patīk un ir nepieciešams, viņu idejas un savdabīgais skatījums kļuva par «Aftonsparv» kolekcijas atspēriena punktu. Kosmosa tematikas klāsts piedāvā plašas iespējas radoši izpausties un rotaļāties, gluži tāpat kā aizraujošie un noslēpumainie Visuma plašumi.

    Kā apgalvo IKEA dizaineri, iztēle un bērnu domu lidojums ir tikpat nebeidzami kā zinātnieku vēl neatklātais par kosmosu. Rotaļu pasaulei nav robežu. Paturot to prātā, «Aftonsparv» kolekcija veidota tā, lai bērniem būtu iespēja rotaļāties dažādos veidos.

    «Mēs IKEA uzskatām, ka bērni ir pasaules nākotne un mājas ir izcils rotaļlaukums. Mūsuprāt, rotaļāšanās ir labākais veids, kā mācīties, attīstīties un augt. «Aftonsparv» kolekcija var kalpot par bērnu radošuma rosinātāju un iedvesmot bērnus uzzināt vairāk par kosmosu,» stāsta IKEA Komunikācijas un interjera dizaina nodaļas vadītājs Darius Rimkus.

    Kolekcijā atrodamas, piemēram, šādas preces, kas darinātas no pārstrādāta poliestera: mīkstās rotaļlietas – kosmonauti un citplanētieši, pirkstu lelles un spilvens. Kā arī kartona telts rotaļu raķetes formā, lampas, gultas veļa un tumsā spīdoši aizkari. «Aftonsparv» kolekcija IKEA veikalā un tiešsaistē pieejama no 2023. gada 5. oktobra.

    Kosmosa izziņas dienas IKEA – bezmaksas pasākumi bērniem

    Uzsākot kampaņu, oktobrī IKEA kļūs par rotaļīgu svinību vietu bērniem un vecākiem. IKEA veikala apmeklētājus gaidīs teātra izrādes, sarunas, rotaļas un gardi pārsteigumi. Un tas viss, lai bērnus mudinātu iegūt zināšanas par kosmosu un veicinātu viņu radošumu.

    • Teātra izrāde bērniem “Kosmosa jampadracis”

    5. oktobris plkst. 18.30, 7. oktobris plkst. 17.00 un plkst. 18.00, 8. oktobris plkst. 15.00 un plkst. 16.00, 14. oktobris plkst. 17.00 un plkst. 18.00, 15. oktobris plkst. 13.00 un plkst. 14.00, 21. oktobris plkst. 17.30 un plkst. 18.30, 22. oktobris plkst. 13.00 un plkst. 14.00, 28. oktobris plkst. 17.00 un plkst. 18.00, 29. oktobris plkst. 13.00 un plkst. 14.00

    • Sakrāj kosmosa draugu komplektu – no 5. oktobra par katru Zviedru restorānā iegādātu bērnu maltīti (rauga pankūku porciju) būs iespēja saņemt nelielu dāvanu – pirkstu lelli.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē