Ineta MeimanePersonības«Esmu gan santehniķis, gan valdes loceklis, gan direktors.» Aizputes graustu miljonārs – Jānis Kreicburgs
Iveta DzērveIntervija«Kad vīrs aizgāja, piecdesmit dienas filmēju videodienasgrāmatu.» Inga Grencberga pirmoreiz pavisam atklāti par šķiršanos
Ineta MeimanePersonībasBaibas Indriksones «aizliegtā» mīlestība: Tajos laikos tas bija ārkārtīgi amorāli
Lolita LūsePersonības«Reizēm jāšķiras tieši bērna dēļ.» Ģenerālprokurora Armīna Meistera personiskākā intervija
Ineta MeimaneIntervijaViņa pati šobrīd ir mīlamā: Inga Ābele par rakstīšanas varmācību un vīriešiem savā dzīvē
Iveta DzērvePersonības«Es izgāju kails ar svecīti rokā…» Kārļa Arnolda Avota atklātākā un bezkaunīgākā intervija
Ineta MeimanePersonības«Esmu nonākusi sajūtā, ka ļoti labi eksistēju viena.» Sieviete pēc mīlestības – mākslas zinātniece Inga Šteimane
Ieva JātnieceIntervija«Izvēlos sevi.» Zane Rēvalde pavisam atklāti par mobingu ģimenes uzņēmumā, intrigām un šķiršanos
Ineta MeimaneIntervijaDāvanu feja Londonas luksusa gravitācijā. Katrīna Aleksa par mākslu, nodevību mīlestībā un uzbūvēto brīvību
Ineta MeimaneIntervija«Esmu uzmanības padauza.» Miks Galvanovskis par dzīves rūdījumu, biznesu un mūziku