Iveta DzērvePersonības«Es izgāju kails ar svecīti rokā…» Kārļa Arnolda Avota atklātākā un bezkaunīgākā intervija
Iveta DzērveIntervija«Aiz labas dzīves no darba projām neiet. Bet mans gadījums ir tieši tāds.» Liene Dambiņa atklāti par nākotni
Ineta MeimanePersonības«Esmu nonākusi sajūtā, ka ļoti labi eksistēju viena.» Sieviete pēc mīlestības – mākslas zinātniece Inga Šteimane
Ieva JātnieceIntervija«Izvēlos sevi.» Zane Rēvalde pavisam atklāti par mobingu ģimenes uzņēmumā, intrigām un šķiršanos
Ineta MeimaneIntervijaDāvanu feja Londonas luksusa gravitācijā. Katrīna Aleksa par mākslu, nodevību mīlestībā un uzbūvēto brīvību
Ineta MeimaneIntervija«Esmu uzmanības padauza.» Miks Galvanovskis par dzīves rūdījumu, biznesu un mūziku
Ineta MeimaneIntervija«Beidzot varu par to runāt.» Aktrise Ieva Segliņa par tēva alkoholismu, mammas aiziešanu un ceļu kino
Līga AndžānePersonībasDziju karaliene ar dumpinieces garu. Helga Isagere par dizainu, laikmetīgu estētiku un radošo brīvību
Iveta DzērveIntervija«Man no sirds riebjas sievietes, kuras nepalīdz citām sievietēm.» Nino Haratišvili par dzīvi, vēsturi un literatūru
Ineta MeimaneIntervija«Neredzu jēgu septiņas nedēļas nebūt mājās un neredzēt meitu.» Kristīne Opolais par dzīvi, karjeru un sapni nodziedāt Minniju
Ineta MeimanePersonībasBaibas Indriksones «aizliegtā» mīlestība: Tajos laikos tas bija ārkārtīgi amorāli