Ilze Vītola-GrūzīteAttiecības«Dzīve jau tā ir pilna dažādu grūtību, ja vēl būtu drāmas…» Sējānu mīlestības formula
Dagnija ZīverteLeģendas stāstsSieviete, kura attapībā pārspēja aukstasinīgākos slepkavas. Pa pēdām rakstniecei Agatai Kristi
Ineta MeimaneIntervijaKafijas kapteinis. Gatis Zēmanis par Kalves fenomenu, uzdrīkstēšanos un dzīves rokenrolu
Ineta MeimanePersonības«Es neesmu bijusi svētā.» Maija Doveika atklāti par dzīvi bez filtra, atkarībām un derību ar Dievu
Ieva JātniecePersonības«Kādā brīdī vienkārši atrados uz ielas.» Ērģelniece Apkalna atklāti par sāpīgu šķiršanos un skaistu satikšanos
Ieva JātniecePersonībasDabas pētnieks Māris Olte: Ērgļu stacijā vienlaikus esmu karalis un miskastnieks
Iveta DzērvePersonībasAgneses Budovskas pirmā intervija pēc aiziešanas no teātra: «Man ir mana dzīve»
Lolita LūsePersonības«Man viņš ir tas pats vīrs, kas bija pirms tam.» Iespējams, vienīgā pāra intervija ar Gunitu un Viesturu Kleinbergiem
Ieva JātniecePersonībasIlze Viņķele: Mani apsūdzēja nodarījumā, kas šķita nesavienojams ar manu būtību