Inga GorbunovaIntervijaPirmā latviešu kalnu slēpošanas karaliene Ulla Ģērmane par meitu: Uzskatu, ka patiesībā Dženifera jau ir mani apsteigusi
Lolita LūseIntervija«Tas ir smalks darbs ar rupjiem instrumentiem.» Zirgu kalējs ar pilota licenci – Roberts Neretnieks
Aiva KaneponeIntervija«Pat ja tā paliks mana vienīgā loma, tā būs neaizmirstama.» Raitis Stūrmanis par Tumšzilo evaņģēliju
Lolita LūseIntervija«Ja ej cauri ellei, turpini iet.» Deniss Vasiļjevs atklāti par naudu, traumām un Daugavpils spēku
Aiva KaneponePersonībasDāvis Sīmanis: Esmu tas, kurš spēlē droši. Man ir ļoti bail no nekontrolējamām situācijām
Ilze Vītola-GrūzītePersonības«Mani virs ūdens tur mana sieva.» Ivars Godmanis atklāti par politiku, sevi un mīlestību
Lauma Lūse-KreicbergaIntervijaAktrise Agate Krista: Man gribējās, lai mani mīl tā, ka es to jūtu. Bet es to nejutu
Lolita LūseIntervijaJaunais ģenerālprokurors Armīns Meisters: Nedrīkst aizmirst, ka aiz katra nozieguma stāv cilvēks
Lauma Lūse-KreicbergaIntervijaRaimonda Vazdika: Ir bijuši periodi, kad es tiešām pati sevi aiz matiem izrauju no nekurienes
Aiva KaneponeRaimondam Paulam – 90Maestro fenomens. Trīs personiski stāsti par Raimonda Paula mūžīgo dzinēju