Aiva AlksnePersonībasAktrise Māra Mennika: Tā mēs ar Niku dzīvojam – jau divdesmit septīto gadu grēkā
Lolita LūsePersonībasTranzīta solists Ralfs Rubenis: Ir sievietes, kas vīrieti ceļ, un tādas, kas viņu gremdē
Lauma Lūse-KreicbergaPersonībasKetija Karlsone: Vai mammas, kurām ir bērni ar īpašām vajadzībām, nedrīkst normāli dzīvot?!
Aiva KaneponePersonībasAtklāta un sirsnīga saruna ar Raimondu Paulu: Ar sievietēm es tagad neielaižos
Lauma Lūse-KreicbergaDzīvesstilsKā gleznotājas ģimene nopirka senu guļbaļķu ēku un pārvērta to līdz nepazīšanai
Lolita LūsePersonības«Esmu bijis tādos dzīvokļos, ka bail paliek.» Kā bokseris kļuva par ātrās palīdzības šoferi
Aiva KaneponePersonībasAsnate Smeltere: Tagad Raimonds Pauls gan vairs negrib nākt ar mani uz randiņu!
Lauma Lūse-KreicbergaPersonībasVUGD priekšnieks Mārtiņš Baltmanis: Kopā būšana ar tuvu cilvēku noteikti palīdz pārvarēt sāpes…
Aiva KaneponePersonībasLielā latgaļu tirgus saimniece Līga Kondrāte: Nevaru iedomāties, ka būtu jādzīvo svešā zemē
Aiva AlksnePersonības«Sauļuk, pafilmē mani!» Seksīgā Svetlana Žigajeva runā par to, par ko citi sačukstas
Aiva AlksnePersonības«Ja nebūtu sievas, sen jau mētātos kādā renstelē.» Vīlipsons par dzīvi un mīlestību
Aiva KaneponePersonībasAktrise Anna Klēvere: Man patīk viss, kas izslēdz šo vājprātīgo skriešanu un strādāšanu