Aiva KaneponePersonības«Ne katrs vīrs to pieņemtu.» Akordeoniste Sidorova par karjeru, bērniem un viņas Hosē
Ilze Anna VītolaPersonībasBaņuta Rubess: Apbrīnoju atraitnes, kas izlemj – es būšu viena. Es negribēju būt viena
Lauma Lūse-KreicbergaPersonībasLSM vadītāja Baiba Zūzena: Reizēm man ir grūti akceptēt, ka visi cilvēki nav tādi kā es
Aiva KaneponePersonībasUģis Roze par mīlestību, pensiju un attiecībām ar vecāko meitu: Nevaru prasīt, lai mani saprot
Lauma Lūse-KreicbergaPersonībasDaneviča par jauno mīlu un aiziešanu no teātra: Kad likās, ka vairs nevaru izturēt, viss atrisinājās
Aiva KaneponePersonībasPirmā saruna ar komponista Jura Kulakova atraitni Lauru: Mums bija seši laimīgi gadi
Lauma Lūse-KreicbergaPersonībasKristīne Līpiņa atklāti par sava veikala slēgšanu, smagu šķiršanos un «klusām» kāzām
Ilze Anna VītolaPersonībasJānis Blūms: Tas, kāda sieviete ir blakus profesionālam sportistam, ir atslēgas moments
Anna PeipiņaPersonībasValdis Birkavs par dzīvi un politiku: Ja es katru dienu skaidri redzētu šito ģīmi un pliko galvu…