Ilze Vītola-GrūzīteIntervija«Ja dzīvotu ar vīrieti, kuram ir mazāk naudas, apēstu viņu brokastīs!» Evelīna Ķimene par naudu, attiecībām un brīvību
Lauma Lūse-KreicbergaIntervija«Vairs nepieprasu no sevis ideālu.» Ansis Birznieks – par kokiem, kas nokalst, un mīlestību, kas uzzied
Lolita LūseIntervija«Nedomājiet: ja no «ģerevņas», tad glupa!» Sociālo mediju zvaigzne no Latgales – Kristīne Gjača
Aiva KaneponeIntervija«Es nekad nedomāju, ka Jānis patiešām aizies.» Baiba Petere atklāti par dzīvi pēc vīra nāves
Lauma Lūse-KreicbergaPersonības«Vairs nealkstu sasniegt nezin kādus mērķus.» Aina Poiša par uzspiestajām latiņām un tiesībām nebūt perfektai
Aiva KaneponeIntervija«Mani vairs tik vienkārši nevar izsist no sliedēm.» Ainārs Rubiķis par ģimenes traģēdiju, alkoholu un depresiju
Santa AnčaIntervijaDraugi ir teikuši, ka gribētu dzīvot kā viņš. Skatītāju pielūgts, sieviešu mīlēts – Guntis Veits
Lauma Lūse-KreicbergaIntervija«Nenožēloju lēmumu ne par šķiršanos, ne par aiziešanu no Rīgas.» Samanta Tīna atklāti par jauno dzīvi
Aiva KaneponeMīlasstāsts«Mums teica, ka esam traki!» Komponists Jānis Lūsēns ar sievu flautisti Eviju par savu jauno dzīvi Ozolu skolā
Aiva KaneponeIntervija«Piedot nenozīmē aizmirst vai padarīt notikušo nenozīmīgu.» Lelde Ceriņa vairs netērē laiku domām par pagātni
Aiva KaneponePersonības«Esmu piedzīvojusi, ka liela nelaime pēkšņi var notikt ne no šā, ne no tā.» Saruna ar mākslinieci Gundegu Dūdumu