• Elīna Didrihsone ceļojumā iztērē 8000 eiro: Tas ir mans sapnis

    Stils
    Santa.lv
    Santa.lv
    3. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Ietekmīgā influencere un uzņēmēja Elīna Didrihsone savās mājās uzņēma TV realitātes šovā «Slavenības. Bez filtra» rubrikas «Kas karsts» vadītāju Katrīni Vasiļevsku, lai atklātu savas ikdienas jaunumus un notikumus. Sarunas laikā jaunā sieviete pastāsta, ka viens no pēdējiem ceļojumiem ir izmaksājis 8000 eiro, kas vidējam latvietim ir krietni augsta cena izklaidei.

    Elīna pati atzīst, ka parastam cilvēkam šī summa var šķist prātam neaptverama, bet skaidrojot tālāk, viņa min, ka šie esot darba braucieni, nevis laiska atpūta.

    «Es nevaru atļauties divas nedēļas paņemt atvaļinājumu un vienkārši ceļot, tāpēc darbu ņemu līdzi.»

    Nav noslēpums, ka Elīnas veikals «Butterfly» bieži ir nonācis dažādu komentētāju redzeslokā, apvainojot preces kvalitāti un izcelšanās vietu, tāpēc rodas jautājums, vai šādi darba komandējumi, kā viņa pati saka, atmaksājas? Kā izrādās, lielākoties tas viņas uzņēmumā rada mīnusus nevis plusus, taču galvenais ir uzņemt skaistas bildes, kas zīmolam palīdz attīstīties, uzliekot savu kvalitātes zīmi.

    «Ir reizes, kad mēs esam aizgājuši totālā mīnusā, reizēm vispār nav peļņas. Mana motivācija doties šādos ceļojumos ir skaistas bildes, video, skaisti kadri.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē