• Žaklīna Cinovska pamet Latviju un pārdod iedzīvi, lai atdotu parādus

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    3. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Žurnāls «Kas Jauns» atklāj, ka Žaklīna Cinovska jau gadu dzīvo un strādā Ukrainā. Tur viņa izveidojusi arī vairākas filmas. Tagad kļuvis zināms, ka režisore vēlas atgriezties Ukrainā, taču tam ir nepieciešami līdzekļi.

    Žaklīna pārdošanā izlikusi savu Rīgas centrā esošo dzīvokli, lai atmaksātu visus kredītus un aizņēmumus, savukārt atlikusī nauda tiks izlietota profesionālajā darbībā. Viņa uzskata, ka Latvijā jau ir izdarījusi pietiekami, taču Ukraina paver jaunus apvāršņus, kas kalpo kā interesants izaicinājums.

    «Diemžēl šobrīd Latvijā esošā situācija ir nelabvēlīga radošajiem cilvēkiem, tāpēc jāmeklē citas iespējas. Jā, esmu gatava palikt Ukrainā un strādāt tur ilgu laiku. Bet Latvija kļuvusi cilvēkiem ļoti nelabvēlīga, tāpēc nekas cits neatliek, kā doties prom. Diemžēl Latvija, kurā nav karš, grimst aizvien lielākā purvā, un šī nespējnieku valdība to tikai pastiprina, valsts izaugsme nenotiek. Es to vienkārši vairs nevaru izturēt, man šī situācija ir apnikusi,» žurnālam «Kas Jauns» skaidro Žaklīna Cinovska.

    Žaklīna Cinovska uz Ukrainu devās jau 2022. gada rudenī. Ilgāku laiku viņa to turējusi noslēpumā. «To, ka devos uz Ukrainu, zināja tikai daži cilvēki, tostarp kaimiņi, pie kuriem palika mans kaķis,» tolaik atzina viņa.

    Visbaisāko mirkli režisore piedzīvojusi kādā naktī, kad viņu pamodināja sirēnu un sprādziena skaņas. Uztraukusies no miega, viņa izgāja uz balkona un redzēja, ka pēc sprādziena tālumā kvēlo liesmas. «Vēl baisāk bija, kad stāvēju uz balkoniņa un dzirdēju, kā pāri lido drons, un es nevarēju saprast – tas ir ukraiņu vai to orku drons, vai tas lidos atpakaļ un jāgaida jauns sprādziens. Pēc tam mani nomierināja, sakot – tas varētu būt ukraiņu drons, kas uzmana pilsētu,» atceras Žaklīna.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē