• Samanta Tīna tikusi pie jauna uzvārda un grezni svin atkāzas

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    12. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Samanta Tīna
    Foto: No publicitātes materiāliem
    Samanta Tīna
    Dziedātāja Samanta Tīna 29. decembrī kļuva par precētu sievu. Šonedēļ viņa saņēmusi savu jauno pasi – ar jauno uzvārdu, un vakar romantiskā gaisotnē svinēja atkāzas.

    Gan pirms kāzām, gan tagad dziedātāja uzsver, ka laime mīl klusumu, tāpēc ar savu laulību saistītos jautājumos saglabā noslēpumainību. Par savu vīru Artūru viņa daudz nestāsta, taču, saņemot puķu pušķi no kolēģiem, šķelmīgi piebilst – nez ko teiks vīrs, kad dziedātāja vakarā pārnāks mājās ar ziediem.

    Šonedēļ Samanta bija liela notikums – viņa saņēmusi savu jauno pasi, kurā ir dziedātājas jaunais uzvārds. Viņa liek noprast, ka oficiāli pieņēmusi vīra uzvārdu. To, kāds tas ir, Samanta gan neatklāj, taču, komunicējot ar faniem «Instagram» atzīstas – būšot grūti pie tā pierast. Varot pat gadīties, ka, gaidot rindā pie ārsta, sākumā nemaz neattaps, ka ienākt kabinetā aicina tieši viņu.

    Pēc kāzām Samantai bija ļoti darbīga nedēļa, tāpēc medusmēneša ceļojumā jaunlaulātie nedevās. Tā vietā šīs ceturtdienas vakarā pāris devās baudīt romantisku divvientulību Cēsu pusē. Tur vēl aizvien ir dziļš sniegs, un Samanta sociālajos tīklos labprāt padalījās  ar skaistiem kadriem no viesu namiņa.

    «Šķiet, pilnīgā nekurienes vidū! Tik skaisti!» priecājās jaunā sieva, brienot pa sniegu un mājīgi izgaismoto mājiņu. Tajā ir viss, ko vien sirds var vēlēties – pa lielajiem logiem paveras skaists skats, ir arī neliela pirtiņa, bet uz terases – džakuzī. Nakts peldi īsā video iemūžinājis Samantas dzīvesbiedrs. «Vīrs mācās filmēt,» sekotājiem paskaidro dziedātāja.

    Nakts šādā romantiskā vietā izmaksā no 200 līdz 250 eiro. «Skaisti, maģiski, mierpilni!» tā Samanta raksturo tur piedzīvoto.  

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē