• Olga Kambala: Man ir nogriezti visi draugi – man nav neviena

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    19. jūnijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Olga Kambala ir devusies piemeklēt jaunu apakšveļu savām jaunajām ķermeņa aprisēm. Ģērbtuvē viņa atklāj sašutumu par tautiešiem, kuri šausminās par meitenēm, kas darbojas vietnē «Onlyfans». Pēc Olgas domām viņas sociālajos tīklos atrodamas izaicinošākas bildes. Tāpat viņa atklāj, kur palikuši visi viņas draugi un draudzenes, kā arī to, kādu iemeslu dēļ viņa sabiedrībā neiziet vienatnē.

    Aprīļa izskaņā Olga Kambala veica plastisko operāciju krūtīm un degunam. Pirms kāda laika par savu jauno izskatu viņa pavēstīja arī publiski, bet tagad sieviete ir nolēmusi iegādāties jaunu veļu priekš jaunajām aprisēm. Kā jau īstā iepirkšanās dienā neiztrūkst arī sievišķīgu sarunu.

    Olga kameru priekšā vaļsirdīgi atzīstas, ka viņai vairs nav neviena drauga, jo Kaspara greizsirdība viņai to liedz. Kā izrādās, daudzi vīrieši publiskos pasākumos koķetē ar Olgu un viņas vīram tas ne pavisam nepatīk.

    «Lai Kaspars baidās, tāpēc viņš mani nekur nelaiž vienu pašu. Man ir nogriezti visi draugi, draudzenes, man nav neviena. Man ir izdzēsti visi telefoni ar ko es varēju iziet izdzert kafiju!»

    Ko Olga domā par savu dzīves situāciju un kādu veļu iegādāsies, skaties video!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē