• Magone pirms randiņa steidz nodzīt bārdu

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    28. septembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Magonei šodien īpaša un ilgi gaidīta diena – uz Rīgu ciemos ieradies viņas ārzemju pielūdzējs – abi iepazinušies internetā. Pirms tikšanās viņa vēl veic pēdējās skaistumkopšanas procedūras, lai savu potenciālo jauno draugu neaizbiedētu jau pašā sākumā.

    Šova «Slavenības. Bez filtra» zvaigzne Magone Liedeskalna šajā rudenī ir aktīvi nolēmusi meklēt mīlestību. Iepriekš jau tika ziņots, ka potenciālais mīļotais varētu būt vēstuļdraugs Andris, taču pēc pāris randiņiem viņa saprata, ka Andris neesot viņas līmenī. Magone nolēmusi lieki laiku netērēt – viņa turpināja meklēt mīlestību un atrada jaunu draugu – izglītotu ārzemnieku.

    «Iepazināmies caur «Facebook messenger». Aizrunājamies tiktāl, ka aicināju braukt ciemos, veidot nopietnākas attiecības. Varbūt pat laulības dzīvi, kas to lai zina.»

    Magone vēlas sagaidīt no jaunā mīļotā atšķirīgāku attieksmi pret attiecībām un viņu kā pret sievieti. Kā izrādās, viņas jaunais draugs Londonā nodarbojas IT sfērā un viņam pieder māja. Kā pati Magone ir secinājusi, viņš ir turīgs un nākotnē varēs par viņu parūpēties. Gatavojoties satikties ar jauno draugu, viņa ceļā uz lidostu vēl paspēj veikt dažas skaistumprocedūras, sēžot mašīnas aizmugurējā krēslā.

    «Spogulī redzu bārdu. Kā tad sagaidīsi brūtgānu ar bārdu? Domās, ka es trans persona esmu. Vismaz pirmajam randiņam tā ir jānodzen, lai nepadomā neko aplami!»

    Kāds būs viņas jaunais mīlas stāsts?

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē