• Latviešiem būs jauns seksa simbols«Ekstāze» zvaigzne Johansons

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    30. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Eduards Johansons (stils: Laila Trilopa un Līga Vekmane)
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva (Gatis Gierts)
    Eduards Johansons (stils: Laila Trilopa un Līga Vekmane)
    Šovakar pirmizrādi piedzīvos Dž. Dž. Džilindžera ilgi gaidītā erotiskā drāma «Ekstāze». Vienu no galvenajām lomām tajā viņš atvēlējis 32 gadus vecajam Valmieras Drāmas teātra aktierim – ambiciozajam un seksīgajam Eduardam Johansonam.

    «Visu laiku risinu attiecības ar sevi, un tāpēc rodas motivācija piekrist dulliem projektiem, gribu saprast savu spēju robežas un izzināt, kas īsti manī sēž,» piedaloties žurnāla «Santa» iedvesmojošajā fotostāstā «Kas mani motivē iet tālāk?», nesen atzinās Valmieras Drāmas teātra aktieris Eduards Johansons.

    Šis gads viņam bijis ļoti piesātināts – filmējies populārajā seriālā «Nemīlētie», Alises Zariņas filmā «Nospiedumi» un tagad būs galvenajā lomā Dž. Dž. Džilindžera erotiskajā drāmā un seriālā Ekstāze. «Man patīk izprovocēt kompleksus sevī un tikt tiem pāri.

    Zemapziņas mērķis droši vien ir būt Latvijas aktieru topā, iespējams, studiju gados gribēju arī izaicināt uz sāncensību tēvu, kurš arī ir aktieris,» neslēpa Eduards.

    Viņš ir jaunākais no Valmieras Drāmas teātra aktiera Janusa Johansona trim dēliem. Eduarda mamma ir skolotāja.

    Pēc vidusskolas Johansons gadu studējis baltu filoloģiju. Ja pēc tam nebūtu iestājies aktieros, turpinātu iesākto ceļu. «Lai cik tas smieklīgi nebūtu, es tikai iepriekšējā dienā pirms iestājeksāmeniem iemācījos visu, kas bija jāiemācās, – pāris dzejoļu, prozas fragmentu, fabulu. Iemācījos un aizgāju, pie tam – stundu nokavējot savu kārtu,» tā iestāšanos Kultūras akadēmijā intervijā _kroders.lv_ atminējās Eduards.

    Seksīgā mākslinieka tēls, kādā viņu ieraudzījis Džilindžers, Eduardam piestāv. Viņā ir kaut kas no dēkaiņa – ne velti aktieris savulaik aizrāvies ar stopēšanu. No astoņu gadu vecuma Eduards piedalījās arī skautu nometnēs, kas viņam esot iemācījušas praktiski un skaidri lūkoties uz dzīvi.

    Savulaik viņš bijis attiecībās ar Rīgā populāru dizaineri, taču tagad runā, ka aktiera sirds esot brīva. Kā mainīsies viņa dzīve pēc erotiskās drāmas parādīšanas uz lielā ekrāna, rādīs laiks…  

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē