• Kāpēc Alise un Mārtiņš Mičuļi izšķīrās?

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    6. jūnijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Alise un Mārtiņš Mičuļi
    Foto: Instagram
    Alise un Mārtiņš Mičuļi
    Digitālā satura veidotāja Alise Mičule saviem «Instagram» sekotājiem sadaļā «stories» sniegusi atbildes uz dažādiem jautājumiem par viņas šķiršanos no Mārtiņa Mičuļa.

    «Vēlme būt vienai šajā dzīvē bija tā, kas radīja vēlmi šķirties. Attiecības ir darbs, kuram man tagad nav nedz laika, nedz vēlēšanās investēt sevi. Gribu padzīvoties ar sevi divatā šajā dīvainajā pasaulē.»

    Digitālā satura veidotāja atklāj, ka viņai laulībā esot pietrūkusi brīvība. «Mani neapmierināja tas, ka esmu attiecībās. Mēģinājām atvērta tipa attiecības, bet šādā veidā tas nestrādāja. 

    Vispār interesanti, ka, pirms mēs ar Mārtiņu sākām savu kopdzīvi, abi bijām «man nevajag attiecības» posmā. Ar visu to šīs bija skaistākās attiecības, kādas man ir bijušas, un es noteikti nebeigšu runāt par to, jo pati esmu savā ziņā pārsteigta, cik labi esam visu izveidojuši un cik labi protam arī visu nobrucināt, lai nepaliek smirdīga būvgružu čupa aiz mums, kuru pēc tam grūti savākt.»

    Kad Alise un Mārtiņš Mičuļi precējās, viņi laulības gredzeniem dāvāja bezgalīgu vērtību, tos ietetovējot ādā. Alise atklāj, ka gredzenu atstās par piemiņu šim skaistajam dzīves posmam. «Absolūti neko nenožēloju un noteikti nevēlos atbrīvoties no šī tetovējuma.»

    Lai vieglāk izšķirtos un paliktu draudzīgās attiecībās, Mičule iesaka «nolikt malā savu ego un runāt, runāt, runāt vienam ar otru par sajūtām, pārdzīvojumiem, piedzīvojumiem utt. Šķirties ir veselīgi, ja ir sajūta, ka tas jādara. Vienalga, kurš izlemj no kura aiziet, jābūt cieņai. Otra izvēle ir jāciena, pat ja tā mums nepatīk, sadusmo vai sāpina. Ar šīm emocijām ir jāstrādā, lai nebūtu vēlme projecēt pret otru cilvēku.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē