• Diskutēs par sievietes un vīrieša lomu darbā un ģimenē

    Attiecības
    Ziņu aģentūra LETA
    27. septembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Šodien plkst.13.30 Rīgā, Jaunās Teikas pasākumu telpā «Minox», Sabiedrības integrācijas fonda (SIF) diskusijā «Par sievieti un vīrieti biznesā un ģimenē» apspriedīs sievietes un vīrieša lomu darbā un ģimenē, aģentūru LETA informēja diskusijas organizatori.

    Uz informatīvās kampaņas «Tas nav par dzimumu!» ekspertu diskusiju «Par sievieti un vīrieti biznesā un ģimenē» SIF aicina darba devējus, personāldaļu speciālistus un citus interesentus.

    Kā skaidro SIF, neskatoties uz to, ka Latvijā virkne likumu un politiskās vadlīnijas skar diskriminācijas aizliegumus izglītības, nodarbinātības un sociālās iekļaušanās jomā, sabiedrībā joprojām pastāv diskriminācijas pazīmes pēc dažādiem aspektiem.

    SIF kampaņā «Tas nav par dzimumu» ietvaros organizē diskusiju, kuras laikā eksperti, darba devēji un darba ņēmēji dalīsies ar savu un pasaules pieredzi dzimumu diskriminācijas un līdztiesības jomā.

    Diskusijā piedalīsies Sabiedrības integrācijas fonda sekretariāta direktore Zaiga Pūce, Biznesa augstskolas «Turība» Uzņēmējdarbības vadības fakultātes dekāne Zane Drinķe, Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas lektore Inese Putniece un «Tēvu Radio» veidotājs, biedrības «Tēvi» valdes loceklis Gatis Smidrovskis.

    Pasākuma laikā dalībnieki atbildēs uz tādiem jautājumiem kā – vai sievietēm ir vieta biznesā, kādi un kāpēc pastāv stereotipi par sievietes un vīrieša lomu biznesā un ģimenē, vai abi dzimuma pārstāvji var vienlīdzīgi labi tikt galā kā ar uzņēmējdarbību, tā arī ar mājas darbiem, kā arī varēs iegūt vairāk informācijas par kampaņu, uzzināt par situāciju valstī un atbalsta iespējām, saņemot atziņas no ekspertu pieredzes, un uzdodot sev interesējošus jautājumus.

    Diskusija būs vērojama arī SIF «Facebook» lapā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē