• 10 ieteikumi, kā atrast uzticamu dziednieku

    Ezoterika
    Santa.lv
    Santa.lv
    2. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Nikki Zalewski/Shutterstock.com
    Tradicionālā medicīna kopā ar dziednieku reizēm tiešām var būt ideāla kombinācija. Ar noteikumu, ka neej pie šarlatāna. Kā zināt, kurš ir tas īstais?
    1. Vislabāk, ja dziednieku rekomendējis kāds tev pazīstams cilvēks, kurš pie viņa ir ārstējies. Tad jau laikus vari iegūt svarīgu informāciju: vai dziedināšana palīdzēja; cik reižu bija jāiet; cik daudz jāmaksā.
    2. Vari arī mēģināt izpētīt, ko par šo dziednieku raksta internetā vai presē. Noskaidro, vai dziedniekam ir sava mājaslapa internetā, – arī pēc tās daudz var spriest par šo cilvēku.
    3. Vajadzētu parunāt ar savu ārstu – kāds ir viņa viedoklis par dziednieka apmeklēšanu. Īpaši svarīgi tas ir tad, ja ir onkoloģiskas vai citas nopietnas slimības. Arī tad, ja ārsts neiesaka iet pie dziednieka, bet tu tomēr nolem iet, nedrīkst atteikties no ārsta izrakstītajām zālēm.
    4. Nākamais solis – zvani dziedniekam pašam. Noskaidro, vai viņš var palīdzēt tavā situācijā. Sava nozīme var būt arī tam, cik ātri iespējams pie dziednieka pierakstīties, – pie labākajiem parasti ir rindas.
    5. Jākļūst piesardzīgiem, uzzinot, ka pieņemšana notiek pie dziednieka mājās. Tas var nozīmēt, ka dziednieks nav sertificēts, nemaksā nodokļus. 
    6. Sarunas sākumā ieteicams pieklājīgi palūgt parādīt sertifikātu un apjautāties, kas ir dziednieka skolotāji; pie kā viņš mācījies; vai ir kādas dziednieku organizācijas biedrs.
    7. Ierodoties uz vizīti, tev jābūt gatavībā izprast dziednieka darbu. Nevajag iedomāties, ka dziednieks ir burvis, kurš uzreiz visu slikto noņems, un tev vajadzēs vien iedzert burvju tabletītes. Nē, jābūt gatavam pašam strādāt.
      Jāņem arī vērā, ka dziednieks var prasīt plašāku informāciju par tevi, lai mēģinātu saprast tavas kaites cēloņus.
    8. Labs dziednieks nekad neieteiks pacientam, lai viņš neiet pie ārsta. Dziednieks jāuztver kā cilvēks, kas, iespējams, var palīdzēt pēc tam, kad ārsts cilvēku ir izmeklējis un atklājis funkcionālus traucējumus.
    9. Jāuzmanās no tāda dziednieka, kas noliedz medicīnu, piemēram, saka: ja piekritīsiet operācijai, es jums palīdzēt nevarēšu! Tāpat nevajadzētu uzticēties dziedniekam, kas nemitīgi runā sliktu par citiem dziedniekiem vai ārstiem.
    10. Svarīga arī ticība dziedniekam, jo ticība iedarbina cilvēka iekšējo pašizārstēšanās mehānismu.

    Svarīgi! Patiesībā, tiekoties ar dziednieku, paspiežot viņam roku, jau jutīsi, vai viņš tev der. Ja sajūtas ir nepatīkamas, šo dziednieku apmeklēt nevajag.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē