• Vjetnamas viesnīcas darbinieks iemīlas latviešu aktrisē

    Kino un TV
    Santa.lv
    Santa.lv
    8. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Lelde Dreimane, viesojoties Vjetnamā, savaldzina kāda viesnīcas administratora sirdi. Uzzinājis, ka viņa ir slavena aktrise, pielūdzējs latviešu daiļavai cenšas sarūpēt īpašu pārsteigumu un ļauj viņai ievākties daudz labākā numuriņā.

    Šajā rudenī pie televīzijas skatītājiem atgriezās piedzīvojumu un ceļojumu šovs «Četri uz koferiem», kur pirmajā braucienā devās aktrise Lelde Dreimane, dziedātajā Ieva Sutugova, radio balss Toms Grēviņš un šefpavārs Mārtiņš Sirmais.

    Raibā kompānija devās uz eksotisko Vjetnamu, kur katrs bija atbildīgs par vienu ceļojuma dienu. Nav noslēpums, ka Lelde ir viena no skaistākajām latviešu aktrisēm un viņas daili pamanīja arī ārpus mūsu valsts robežām.

    Vienā no ceļojuma dienām, reģistrējoties viesnīcā, tās recepcijas darbinieks bija Leldes fans, kurš seko viņai arī sociālo tīklu platformās. Puisis rozā briļļu vadīts, mūsu latviešu daiļavai piešķīra vienu no labākajiem numuriņiem, kamēr pārējiem dalībniekiem nācās pārnakšņot vienkāršās istabiņās.

    Ceļojuma laikā arī radio balss Toms Grēviņš bija pamanījis, ka Leldes šarms apbur visus vīriešus:

    «Leldei vispār vīrieši tā līp klāt. Ir redzams, ka ir kaut kāds eiropiskais dailes standarts, kas tieši mūsu komandā iemiesojas Leldē,» novērojis viņš.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē