• FOTO: Ieskaties «Nelūgtie viesi» jaunās sezonas filmēšanas aizkulisēs

    Kino un TV
    Santa.lv
    Santa.lv
    12. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Raimonds Subatovičs, Aksels Bergs
    Sākta detektīvžanra daudzsēriju filmas «Nelūgtie viesi» jaunās sezonas filmēšana. Tāpat kā iepriekšējo, tā arī jauno sezonu veido Tet sadarbībā ar scenārija autoru un režisoru Vladu Kovaļovu, kino producenti Leldi Kovaļovu un galveno operatoru Tomu Zarānu. Šoreiz «Nelūgtie viesi» būs Latvijas, Ukrainas un Lietuvas kino profesionāļu kopdarbs, kas atklās daudz šokējošu un negaidītu pavērsienu.

    Kā norāda producente, detektīvfilmas otrās sezonas sižets ievērojami atšķirsies no pirmās.

    «Iespējams, šī būs pirmā pašmāju daudzsēriju filma, kurā tiks izmantots mākslīgais intelekts, lai aktierus padarītu 30 gadus jaunākus filmas atmiņu ainām no varoņu jaunības. Tāpat detektīvfilmas tapšanā izmantosim daudz specefektu grima, jo skatītājus šokēs vairākas slepkavības vienas sezonas gaitā,» stāsta Lelde Kovaļova.

    «Priecājos, ka pašmāju kinodarbu attīstība un arī kvalitāte ar katru gadu aug,» uzsver «Tet TV» un izklaides pakalpojumu daļas direktore Inga Alika-Stroda.

    «Kā ierasts un arī turpmāk esam gatavi piedāvāt saviem skatītājiem daudzveidīgu un augstas kvalitātes saturu, tostarp aizraujošus pašmāju seriālus un filmas. Redzam, ka Latvijas kino industrijā ir virkne profesionāļu ar neierastām un radošām idejām, tāpēc esmu pārliecināta, ka «Nelūgtie viesi» jaunā sezona pārsteigs ikvienu.»

    Sižeta līnija atklāj slepkavību, kas notikusi kāda uzņēmuma rīkotajā kino tematikas ballītē. Atrasts jaunietes Emīlijas Brokas līķis, kura bija ietekmīgā uzņēmuma īpašnieka Andra Broka meita. Mazpilsētas izmeklētājiem Ričardam un Oskaram gaidāms jauns izmeklēšanas izaicinājums, jo lietā atklājas pavērsieni, kuri šokē pat pieredzējušus izmeklētājus.

    Aktieru proves ilga vairākus mēnešus, katram varonim piemeklējot atbilstošu aktieri. Galvenajās lomās varēs redzēt jau skatītāju iemīļotos varoņus Andri Daugaviņu, atveidojot izmeklētāju Ričardu, un Niklāvu Kurpnieku izmeklētāja Oskara lomā. Starp galveno lomu atveidotājiem būs redzami aktieri Signe Dancīte, Uldis Ulmanis, Mārtiņš Kalita, Kristīne Belicka, Ieva Aleksandrova Eklone, Gerda Embure, Andrejs Alens un daudzi citi.

    Daudzsēriju detektīvfilmas uzņemšana lielākoties norisināsies Kandavā un tās apkārtnē, un ilgs līdz pat šī gada 15. septembrim.

    «Nelūgtie viesi» otrā sezona skatītājiem būs pieejama 2024. gada sākumā un, tāpat kā pirmās sezonas sērijas, būs skatāma izklaides platformā Tet TV+.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē