«Man bieži vien ienāk galvā trakas idejas. 90 procentus no tām es cenšos arī realizēt. Paldies mammai, kas mani piedzemdēja Auna zīmē,» kafejnīcas juusu atvēršanas svētkos paziņoja Ēriks Ozollapa. Ideja par latvisku ēdienu kafejnīcu viņam dzimusi, ceļojot pa pasauli.
«Jebkurā pasaules malā, pirmais, kur tūrists iet, ir kāda vietējo ēdienu vieta, bet Rīgā tādas neesmu atradis,» atzīst Ēriks. Tieši tāpēc viņš tagad savā kafejnīcā
viesus lutina ar bukstiņputru, pelēkajiem zirņiem, putraimdesu, skābu kāpostu zupu, ceptām reņģītēm, siļķi ar biezpienu, kā arī maizes zupu, bubertu.
Ēriks bilst, ka ēstuvi nevarētu atvērt bez vēl viena 18. aprīlī, proti, Auna zīmē dzimušā – šefpavāra Laura Barakauska, ar kuru iepazinies šovā Grieķijas brīvdienas. «Viņš šovā plūca uzvaras laurus,» lepns ir Ēriks un uzsver: «Kad kopā saliek četrus ragus, viss notiek divreiz ātrāk, labāk un mērķtiecīgāk. Lai gan horoskopiem īpaši neticu, mūs abus vieno kāda kopīga rakstura iezīme – spēja maukt bez pīppauzēm un kafijām. Ja mēs kaut ko iesākam, tad arī pabeidzam, turklāt to, ko citi dara vairākas nedēļas, mēs paveicam dažās dienās,» pavēsta Ēriks.
Ozollapas un Barakauska kafejnīcas atklāšana
Kafejnīcas atvēršanas svētkos piedalījās arī sabiedrībā zināmi ļaudis: influencere Katrīne Vasiļevska ar vīru Pēteri, dziedātāja Mika Dukura līgava Endija Kalniņa, uzņēmējs Gaitis Burba ar žurnālisti Unu Ulmi.
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨























































































