• Adventes kalendārs pieaugušām meitenēm

    Svētki
    Santa.lv
    Santa.lv
    30. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Ne jau tikai bērni svētku gaidīšanas laikā ir pelnījuši mazus ikdienas prieciņus, kas katru rītu slēpjas zeķē vai aiz adventes kalendāra lodziņiem. To sapratuši arī skaistumkopšanas pasaules varenie, radot kosmētikas adventes kalendārus tiem, kam sen jau vairs nav desmit gadu.

    Īsi par skaisto gaidīšanu

    Advente ir pirmssvētku laiks, ko piepildām ar dažādiem rituāliem, lai lielo gaidīšanas laiku padarītu gaišāku, priecīgāku un skaistāku. Ideja par adventes kalendāru – šokolādes kārbu ar 24 lodziņiem, kur aiz katra slēpjas šokolādes figūriņa, – radusies 19. gadsimtā Vācijā. Tā laika bērni ir izauguši, bet gaidīt svētkus joprojām gribas visiem.

    Iespējams, tāpēc popularitāti ieguvuši īpašie kosmētikas adventes kalendāri, turklāt tos veido ne tikai sievietēm, bet arī vīriešiem.

    To sastāvā ir visdažādākie kosmētikas līdzekļi, kas paredzēti sejai, ķermenim, arī grima veidošanai, kā arī dažādi aksesuāri, lai laiks pirms Ziemassvētkiem izvērstos par īstu skaistumkopšanas kūri.

    Lielās kompānijas pasaulē iet vēl soli tālāk, piemēram, lielveikali saviem klientiem izveido oriģinālus dāvanu komplektus – adventes kalendārus, kuros iekļauj dažādu zīmolu kosmētiku, smaržas, pirmssvētku ballīšu kosmētikas izlasi, sveces un ēteriskās eļļas, ar ko iesmaržināt māju, garšvielas, ziepju un masāžas eļļu izlasi, dažādas puķu vai garšaugu sēkliņas, ko iesēt.

    Īsāk sakot – virzieni ir ļoti dažādi. Un, ja arī negrasies kalendāru pirkt veikalā, no tiem var aizņemties kādu interesantu ideju, gatavojot kalendāru pati.

    Kas adventes kosmētikas kalendāram vēderā?

    • Ja esi domājusi par kādu konkrētu kosmētikas zīmolu, tā ir iespēja vienlaikus izmēģināt vairākus šā ražotāja produktus un saprast – der vai neder.
    • Liela daļa ražotāju kalendārā iekļauj produktus, kuru kopsumma, atsevišķi pērkot, būtu ievērojami augstāka, nekā iegādājoties kalendāru. Tātad – tas var būt arī izdevīgs pirkums, ja vien esi gatava uzreiz iztērēt konkrēto summu.
    • Kalendāros paslēptie produkti nereti ir tādā tilpumā, kas pēc tam ērti noder ceļojumos.
    • Ir zīmoli, kas kalendāros iekļauj, piemēram, arī aromātiskās sveces un dažādus svētku nieciņus.
    • Protams, protams, dažreiz pircējs īsti nevar zināt (jo neredz), kas slēpjas aizvērtajos kalendāra lodziņos (lai gan lielākajai daļai kādā neuzkrītošā vietā var atrast arī precīzu aprakstu, kas atrodas kalendārā). Un nedrīkst taču arī aizmirst par pārsteiguma efektu – ja tu jau iepriekš izlasīsi, kas tad kalendārā atrodams, vai būs tas atklājējas prieks, katru dienu verot vaļā lodziņus?
    • Kosmētikas kalendārs var būt arī laba dāvana, piemēram, mammai, meitai, kolēģei vai draudzenei, kuras svētki iekrīt adventes laikā (un tad vairākas draudzenes var samesties kopā).

    Kur meklēt?

    Lūk, vien dažas idejas, kur vari iegādāties sev vai dāvanai mammai, mīļai draudzenei vai kolēģei pašus skaistākos kosmētikas adventes kalendārus! Ņem vērā, ka ne visiem kalendāriem ir 24 dāvaniņas, ir arī mazāk, piemēram, 12.

    • Veikalos Douglas – gan paša Douglas, gan konkrētu zīmolu kalendāri.
    • Internetveikalā Notino.lv – nu ļoti plaša izvēle gan dažādām gaumēm, gan dažādiem maciņiem. Turklāt piegāde ir visai ātra, vari paspēt vēl šonedēļ nopirkt, un dažu dienu laikā būs jau piet evis!
    • The Body Shop veikalos in internetā – izvēlei trīs kalendāri, cits leilāks, cits mazāks.
    • Veikalos Drogas var iegādāties Essence produktu adventes kalendāru. 
    • Stenders piedāvā 12 vannas bumbu (to īstajā izmērā) kalendāru.
    • L’Occitane piedāvājumā divu veidu kalendāri – klasiskais un greznais.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē