Kas jāzina par biešu sulu?
Tā ir viena no vērtīgākajām dārzeņu sulām, jo satur daudz vairāk antioksidantu nekā, piemēram, burkānu, apelsīnu vai ananasu sula, taču ir svarīgi to lietot pareizi. Ja biešu sulu dzer uzreiz pēc izspiešanas, var rasties kuņģa darbības traucējumi, galvassāpes, slikta dūša, samazināties asinsspiediens.
Tāpēc tikko izspiestā sula vispirms jāieliek ledusskapī, pāris stundu jānostādina, un tikai tad to var dzert.
Visieteicamākā kombinācija, lai paaugstinātu dzelzs līmeni asinīs, ir biešu sula kopā ar burkānu sulu. Ja nepieciešams uzlabot gremošanas sistēmas darbību, biešu sulai ieteicams pievienot ingveru, burkānu un ābolu sulu. Savukārt organisma spēcināšanai pusglāzē nostādinātas biešu sulas iemaisa ēdamkaroti pīlādžu sulas un nedaudz medus.
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨











































































