Šīs paniņu piparkūkas pirmajā dienā ir ļoti mīkstas, bet, ja pastāv ilgāk, sacietē un kļūst kraukšķīgas.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sastāvdaļas:
200 g kviešu miltu
100 g paniņu
100 g sviesta
100 g cukura sīrupa
1 ola
2 tējkarotes kanēlis
5 ēdamkarotes brūnā cukura
1 tējkarote malta ingvera
1 tējkarote dzeramās sodas
nedaudz sāls
mandeles vai citi rieksti
pūdercukurs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!