Drēzdenes piparkūku recepte nāk no kādas vecas Vidzemes pavārgrāmatas. Kafijas pievienošana piparkūkām piešķirs neparastu garšu un krāsu.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sastāvdaļas:
125 g medus
50 g cukura
2 tējkarotes piparkūku garšvielu
2-3 ēdamkarotes stipras kafijas (jau savārītas)
40 g sviesta
šķipsniņa sāls
300 g miltu
1/2 paciņas cepamā pulvera
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!