Zivtiņa tomātos ir viegls, vasarīgs ēdiens ar itālisku noskaņu. Vienkāršā, nesamocītā recepte nāk no Sicīlijas ģimenes saimnieces kladītes, un oriģinālajā versijā galdā tiek celta zobenzivs fileja.
Sarežģītība
Zema
Personas
2
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
30m
Sastāvdaļas:
30 g olīveļļas
15 g sviesta
2 ķiploka daiviņas
200 g ķirštomātiņu
1 ēdamkarote oregano
50 g zaļo olīvu bez kauliņiem
1 vidēja forele
sāls, melnie pipari
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!