Šis ir vasarīgi viegls ēdiens gan no gatavošanas, gan sajūtu viedokļa. Cepams virtuvē, ēdams laukā, piemērots dažādu zivju un kinzu mīlētāju gaumēm.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
40m
Sastāvdaļas:
500 g svaigas vai saldētas baltās zivs filejas (piemēram, pikšas)
1 ola
puse sīpola
1 ēdamkarote miltu
liela sauja svaigas kinzas (koriandra zaļumu)
1 neliels, svaigs čili
sāls, malti melnie pipari pēc garšas
rīvmaize un olīveļļa cepšanai
mazās arābu vai armēņu maizītes
svaigu dārzeņu salāti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!