• Sāļā torte ar garnelēm

    Sāļās kūkas
    19. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Sāļā torte ar garnelēm recepte
    Sāļā torte ar garnelēm recepte
    Pagatavo izsmalcināto, taču nebūt ne tik sarežģīto kūku ar lasi!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Augstas

    Tortes pamatnes pagatavošana:

     

    Biskvīta pagatavošana:

    1. Olu baltumus atdala no dzeltenumiem, piemet sāli un saputo stin­grās putās.
    2. Dzeltenumus saputo ar cukuru un pamīšus ar miltiem, kuros ir iejaukts cepamais pulveris, uzmanīgi iemaisa saputotajos baltumos.
    3. Mīklu sadala divās daļās, uz veidnē ieklāta cepamā papīra izklāj un 200 grādu temperatūrā izcep divas biskvīta ripas.
    4. Atdzesē.

     

    Siera krēma pagatavošana:

     

    Garneļu krēma pagatavošana:

    1. Nomizotu avokado kopā ar citrona sulu sablendē, sajauc ar svaigo sieru un garneļu pastu, iemaisa garneles un sasmalcinātas dilles, pēc garšas pievieno sāli un piparus.
    2. Daļu garneļu var aizstāt ar sasmalcinātu krabju gaļu vai nūjiņām.
    3. Ja krēms nešķiet pietiekami stingrs, tam var pievienot želatīnu. 
    4. Ar siera krēmu pārklātai pamatkārtai virsū uzklāj vienu olu biskvīta kārtu. To pārklāj ar garneļu krēmu.
    5. Garneļu krēmam virsū klāj otru biskvīta ripu. Tortes virsu un malu pārklāj ar svaigo sieru un pēc patikas izgrezno.

     

    Dekorēšana:

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē