Šo uzkodu pārējiem septiņiem restorānu vadītājiem jeb nažiem piedāvāja gastropaba Jūlijs Pumpurs saimnieks Dāvis Auškāps raidījuma 8 naži un gardēdis pirmajā epizodē 360TV hobiju sestdienās.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
2
Izmaksas
Augstas
Sagatavošanās
10m
Pagatavošana
20m
Kopējais laiks
30m
Sastāvdaļas:
350 g laša
50 g šalotes sīpolu
15 g dilles
15 g svaigs koriandrs
40 g olīveļļas
šķipsniņa sāls
šķipsniņa melnie pipari
250 g avokado
150 g gurķis
25 g citrona sulu
15 g laimu sulas
100 g fenheļa
nedaudz cukura
Piedevām
25 g dīkstu kreses
45 g laims
20 g mandeļu skaidiņas
15 g citronu eļļu
100 g grauzdēta maize
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!