Droši var teikt, ka šo vēl nebūsi mēģinājis, bet jāņogu lapas mums ir pieejamas lielā daudzumā, un būtu grēks tās neizmantot virtuvē. Piemēram, kūpinot/cepot svaigu zandartu.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Pagatavošana
30m
Sastāvdaļas:
3 iztīrīti zandarti
jāņogu lapas
sāls
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!