Gatavojot maltīti dārzā, visi parasti grilē. Bet ne jau visiem ir grils, un ne vienmēr laiks ārā tāds, lai gribētos grilēt. Toties cepeškrāsns gan ir visiem, un lietot to var visos laika apstākļos. Šī stilbiņu recepte ir tāda, ka to var uzdot arī par grilētu ēdienu.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
8 vistas stilbiņi
2 ēdamkarotes eļļas (olīvu vai saulespuķu)
2 ķiploka daiviņas
1 tējkarote Provansas garšvielu (ar kaudzi)
sāls, pipari
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!