Šniceles ar kokosa pienā sautētiem dārzeņiem recepte
Meklē jaunas idejas un garšas ikdienas pusdienu receptēm? Pagatavo vistas filejas šniceles, panētas mandeļu skaidiņās, ar kokosa pienā sautētiem dārzeņiem. Kaut kas neparasts, bet ļoti, ļoti garšīgs.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
1 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
2 vistas filejas
2 olas
2 ēdamkarotes miltu
100 g mandeļu skaidiņu
sāls, pipari
eļļa cepšanai
Piedevām
1 paprika
500 g selerijas saknes
500 g rāceņu
kārba (250 ml) kokosriekstu piena
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!